Product Informatie

De Hoodie Blanket bestaat uit ultrazachte flanellen fleece gecombineerd met warme sherpa fleece, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de kou!

De Blanket Hoodie is ontworpen om iedereen te kunnen passen. Door het one-size-fits-all design kunnen alle mannen, vrouwen én zelfs kinderen thuis maximaal genieten!

Zorgeloos en makkelijk! Gooi je Blanket Hoodie in de was op koud (15°C - 26,7°C) en apart in de droogtrommel op lage temperatuur. Zo komt hij er weer sprankelend uit!

Dat zeker! Volg ons op social media en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Verzenden

De verzendkosten worden bij het afrekenen berekend aan de hand van het afleveradres. Bij bestellingen van €50 en meer zijn de verzendkosten gratis.

Als Hoodie Blanket proberen wij onze bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden op een milieuvriendelijke manier. De huidige levertijd is hier te vinden. Houdt hierbij rekening met drukte en schaarste.

Vanaf het moment dat je bestelling is verwerkt, ontvang je een Track & Trace code via e-mail. Deze code ontvang je binnen 1-2 werkdagen.

Bestellingen

In dit geval moeten wij een speciale order voor jou plaatsen. Contacteer info@blankethoodie.nl en wij zorgen ervoor dat dit wordt geregeld!

Tijdens het afrekenen kunnen kortingscodes worden verzilverd in de sectie ''Kortingscodes". Happy shopping!

Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Vanwege de automatisering en ordervolume verzenden wij continu bestellingen. Met dat in gedachten, zijn wij niet in staat om bestellingen te annuleren nadat deze zijn verzonden. Het is niet mogelijk om een bestelling te annuleren na 12 uur van plaatsing.

Retourneren

Een bestelling retourneren is mogelijk en dient binnen 14 dagen te gebeuren. Meld vooraf je bestelling aan via info@blankethoodie.nl. De herroepingsrecht gaat in wanneer de bestelling is ontvangen.

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zullen wij het retour verwerken en de gewenste actie uitvoeren.

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na registratie van de retourzending terugbetalen, op voorwaarde dat het product in goede staat is teruggestuurd. Retourkosten zijn voor eigen rekening.